Ukoliko niste smislili šta biste mogli da pripremite za Uskrs, imam za vas tri recepta koja pokrivaju celu trpezu. Ovi recepti sadrže ne više od tri glavna sastojka i biće vam potrebno svega par sati pre nego što zamirišu na vašem stolu.
Započinjemo ovaj meni sa kremastom čorbicom od šargarepe i đumbira. Svilenkasta tekstura koja prosto klizi niz grlo, slatkoća šargarepe i blaga ljutina đumbira koja je tu da sasvim probudi čulo ukusa.
Nakon toga sledi savršeno pečen juneći biftek, mekan i sočan preliven aromatičnim čimičuri sosom koji daje puno vedrine i proleća ovom jelu. Biftek ovaj put uparujemo sa šargarepama pečenim u rerni začinjenim medom i biberom koji dodatno naglašavaju njihovu prirodnu slatkoću.
Za kraj jedan desert koji je spoj hrskavog lisnatog testa, najkremastijeg maskrapone krema i jagoda koje su se marinirale u mešavini mente, limete i belog ruma zbog čega su zalsužile nadimak mojito jagode. U Lidlu imate sveže lisnato testo, koje je već rastanjeno i spremno za pečenje pa će ovaj desert biti gotov za čas. Sada kad smo to rešili ostaje mi samo da vam poželim da uživate u praznicima i lepom vremenu koje nam dolazi.