O meni

Zdravo svima, ja sam Nina,a ovo je delić mog sveta koji kroz recepte i fotografije delim sa vama.

Još kao student psihologije naučila sam da kuvam i otkrila da je to moja sreća. Sada sam diplomirani psiholog koji se bavi kuvanjem, stlizovanjem hrane i  fotografijom. Živim u malenoj kućici sa velikim dvorištem, suprugom Andrejem i mačkom koji se zove Flo iako ga mi zovemo kako stignemo.

Studio se nalazi u okviru kuće, a njegov važan produžetak je i bašta u koju ulažemo puno ljubavi. Iz bašte  crpim inspiraciju čitave godine kako za recepte tako i za fotografiju. Oduševljavaju me sezonske namirnice, miris sveže ubranog paradajza na leto, zanosna aroma cimeta i bundeve na jesen, ukus marcipana i lisnatog testa u sred zime i cvetne krošnje na proleće. Iako sam početnik u baštovanstvu, nameravam da ostanem uporna u tome i na ovom mestu da podelim sa vama sve što Andrej i ja naučimo.

Ove godine postala sam pobednik takmičenja Lidlova Gastro Zvezda na kom je učestovao veliki broj ljudi sa puno talenta za kuvanje, fotografiju i sa još više strasti prema svemu tome. Taj uspeh mi je dao vetar u leđa i uverenje da sam na pravom putu.

Nadam se da ćete među našim omiljenim receptima i raznovrsnim foto-pričama, pronaći nešto što vam se dopada. Radujem se da vas upoznam.

Hvala vam što ste svratili i dobrodošli!

Vaš(a) Nina 

Napomena: Sve fotografije su moje autorsko delo osim ako nije naznačeno drugačije i ja zadržavam sva  prava na njih. Za ostale informacije kontaktirajte me putem e-mail adrese naznačene u odeljku kontakti.

(Visited 870 times, 2 visits today)