Poslednja dva dočeka provela sam u zemlji snova zajedno sa Narom dok je Andrej usamljeno pravio selfije sa svoje dve uspavane cure. Ove godine sam čvrsto odlučila da ću Novu godinu dočekati budna i vesela sa šljokicama na glavi i mzikom u ušima. Za tu priliku kupili smo svečane pidžame u koje planiramo da se ađustiramo čim padne mrak, a za ostalu zabavu zadužena je Nara koja nas i ovako tera da đuskamo svako veče dok ne popadamo.
Ukoliko vam je potreban recept sa kojim ćete nahraniti i usrećiti sve goste na žurci onda je to ovaj. Već gotovi ćevapi zamotani su zajedno sa rendanom gaudom i slatko-kiselim džemom od luka unutar lisnatog testa i peku se sve do momenta kada postanu zlatni, masni i slasni. Svako je dobrodošao da otkine komad i umoči ga u ljuti majonez sa belim lukom i strpa u usta zajedno sa pićem po izboru. Što se vas tiče odete u Lidl i kupite moj omiljeni proizvod, odnosno već spremno lisnato testo koje u frižideru čeka na vašu vrelu rernu i dosta finog nadeva. Pola sata kasnije imate ono što vam je potrebno da postanete legenda novogodišnjih žurki. Kakva god proslava da vas čeka želim vam da je provedete veseli i da baš takvi započnete novi krug oko Sunca.